Vragen? Bel (06-24958870) of Whatsapp Juul!

Kom wijn proeven in het gezelligste proeflokaal van Breda

In mijn proeflokaal in Breda kun je wijn proeven op een manier waarop je dit nog nooit eerder deed. Want hoewel wijn vandaag de dag hot is en het lijkt alsof niemand meer wat anders drinkt, weten veel mensen nog niet wát ze drinken. Of beter gezegd, wat ze willen drinken. Toch is het goed om daar een idee van te krijgen, want het aanbod is gigantisch.

Wijn leren proeven bij Juulsproeverij in Breda

Bij Juulsproeverij in Breda, leer je wijn proeven en kom je komt meer te weten over deze bijzondere drank. Je leert jouw eigen smaak kennen. Op deze manier ben je uiteindelijk steeds beter in staat om te benoemen wat je lekker vindt en leer je wijn op waarde te schatten. Zo kun je de volgende keer met meer zelfvertrouwen de slijterij binnenstappen of zoeken op deze site, op zoek naar jouw perfecte wijn.

Op ontdekkingsreis in de wereld van wijn

Wanneer je meer te weten wilt komen over wijnen, maar vooral wilt leren genieten in een gezellige omgeving, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want bij Juulsproeverij word je meegenomen in de wereld van wijn, op een manier die allesbehalve saai is. Je zult genieten van een beleving die van het moment van ontvangst tot aan de afsluiting, tot in de puntjes geregeld is. We leren je veel over wijn, maar wellicht nog belangrijker, we leren je genieten. Dit doen we in een relaxte, informele sfeer. Zie het als een ontspannen middagje (of avondje) uit, waarbij je ook nog eens de kans krijgt je te verdiepen in de interessante wereld van wijn.

Alles kan bij Juulsproeverij. Ik heb een breed aanbod aan proeverijen, maar hoor het ook graag wanneer je speciale wensen hebt, zoals je verjaardag vieren, vrijgezellenfeest, vriendenweekend, bedrijfsuitje en evenementen op locatie. Dus kom gauw langs in mijn proeflokaal in Breda voor een wijnproeverij.

Juul de Leijer, vinoloog en bierspecialist