Juulsbar

juulswijn

Juulswijn

Juulsproeverij

Juulsbier

Vragen? Bel (06-24958870) of Whatsapp Juul!

Binnenkort een vrijgezellendag?

Hoe leuk is het dat je met je vrijgezellenfeest een wijnproeverij gaat doen? Gezellig met je clubje, je vriendinnen, je vrienden, je familie samenzijn en wat kennis opdoen van verschillende druiven, wijnen of streken. Bij zo’n proeverij hoort natuurlijk ook een spel! Hoe leuk is dat om elkaar af te troeven om te kijken wie de meeste kennis heeft? Kijk eens bij Juulsproeverij of er voor jou een leuke proeverij bij zit! 

Zie het als een ontspannen middagje (of avondje) uit, waarbij je ook nog eens de kans krijgt je te verdiepen in de interessante wereld van wijn.

Trouwen? Proostmoment!

Heb je al een keer gekeken bij Juulsbar? Hoe leuk is het dat je na de trouwplechtigheid buiten komt en met z’n allen het proostmoment viert? Juulsbar is hier bij uitstek voor gemaakt. Een heerlijke bubbel, of misschien witte, rode of rosé wijn? Bespreek de mogelijkheden met Juul.

 

Alles is bespreekbaar. Ik heb een breed aanbod aan proeverijen, maar hoor het ook graag wanneer je speciale wensen hebt, zoals je verjaardag vieren, vrijgezellenfeest, vriendenweekend, bedrijfsuitje en evenementen op locatie. Dus kom gauw langs in mijn proeflokaal in Breda voor een wijnproeverij.

Juul de Leijer, vinoloog en bierspecialist

Route naar Juul

Juul de Leijer

06-2495 8870

www.juulsbar.nl