Bij Juulswijn in Breda leer je wijn pas echt kennen

WWijn Bredaanneer je binnenstapt in mijn proeflokaal in Breda, is wijn nog het enige dat telt. Of beter gezegd, goede wijn. Want hoewel wijn ongekend populair is vandaag de dag, en het wel lijkt alsof iedereen aan de wijn wil, is het voor velen nog verre van duidelijk wát voor wijn ze nu eigenlijk willen. En het gigantische aanbod maakt het er niet makkelijker op.

De plek in Breda waar je wijn opnieuw ontdekt

Bij Juulswijn ga je op ontdekkingsreis naar jouw eigen smaak. In mijn proeflokaal geef ik wijnproeverijen in groepen van 8 tot 12 personen. Je komt meer te weten over wijnen en je leert ze proeven. Zo ben je uiteindelijk in staat om te benoemen welke wijnen je nu echt lekker vindt en kun je de wijnen die je proeft beter op waarde schatten. Zo kun je de ober van jouw favoriete restaurant de volgende keer vol zelfvertrouwen laten weten op welke wijn jouw persoonlijke keus is gevallen.

Geniet tijdens een leerzaam uitje

Bij Juulswijn in Breda leer je wijn kennen op een manier die allesbehalve saai is. Bij mij leer je namelijk over wijn, terwijl je aan het genieten bent van een middag (of avond) vol gezelligheid. Je wordt meegenomen in de wereld van wijn, door middel van een complete beleving waarbij aan alles is gedacht. Vanaf het moment van ontvangst tot aan de afsluiting. In een relaxte en informele sfeer leer je heel veel, maar toch vooral hoe je het best kunt genieten. Zie het als een gezellig uitstapje waarbij je ook nog eens alles over wijn te weten kunt komt.

Wijn BredaHet begin van Juulswijn

Mijn grote passie voor wijn, heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf nu met veel trots vinoloog mag noemen. Mijn droom kwam uit toen ik jaren geleden de opleiding wist af te ronden en ik kon mijn enthousiasme dan ook niet voor me houden. Dit begon met het kletsen met wat vrienden, maar heeft uiteindelijk geleid tot Juulswijn. In de ongedwongen gesprekjes met de mensen om me heen, merkte ik al gauw dat mensen vaak geïnteresseerd waren in het onderwerp wijnen, maar dat ze er nog niet heel veel van af wisten. Op mijn beurt vond ik het hartstikke leuk om erover te vertellen, waardoor ik uiteindelijk besloot Juulswijn te beginnen, waar ik ten alle tijden dezelfde ongedwongen sfeer nastreef als gedurende een onderonsje met vrienden.

Wanneer je in mijn proeflokaal in Breda, wijn op een hele nieuwe manier wilt ontdekken, ben je van harte welkom. Alles is mogelijk. Ik bied vele soorten proeverijen aan, maar ik sta ook altijd open voor speciale wensen. Daarnaast organiseer ik jaarlijks een voor- en najaarsproeverij. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan via de nieuwsbrief. Want een fles wijn moet je delen en ik deel hem de volgende keer dan ook erg graag met jou.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

© 2015 - 2022 Juulswijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.