Kom wijn proeven in het gezelligste proeflokaal van Breda

Wijn proeven BredaIn mijn proeflokaal in Breda kun je wijn proeven op een manier waarop je dit nog nooit eerder deed. Want hoewel wijn vandaag de dag hot is en het lijkt alsof niemand meer wat anders drinkt, weten veel mensen nog niet wát ze drinken. Of beter gezegd, wat ze willen drinken. Toch is het goed om daar een idee van te krijgen, want het aanbod is gigantisch.

Wijn leren proeven bij Juulswijn Breda

Bij Juulswijn in Breda, leer je wijn proeven en kom je komt meer te weten over deze bijzondere drank. Je leert jouw eigen smaak kennen. Op deze manier ben je uiteindelijk steeds beter in staat om te benoemen wat je lekker vindt en leer je wijn op waarde te schatten. Zo kun je de volgende keer met meer zelfvertrouwen de slijterij binnenstappen of zoeken op deze site, op zoek naar jouw perfecte wijn.

Op ontdekkingsreis in de wereld van wijn

Wanneer je meer te weten wilt komen over wijnen, maar vooral wilt leren genieten in een gezellige omgeving, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want bij Juulswijn word je meegenomen in de wereld van wijn, op een manier die allesbehalve saai is. Je zult genieten van een beleving die van het moment van ontvangst tot aan de afsluiting, tot in de puntjes geregeld is. We leren je veel over wijn, maar wellicht nog belangrijker, we leren je genieten. Dit doen we in een relaxte, informele sfeer. Zie het als een ontspannen middagje (of avondje) uit, waarbij je ook nog eens de kans krijgt je te verdiepen in de interessante wereld van wijn.

Wijn proeven BredaMijn passie voor wijn

Door mijn passie voor wijn, vond ik jaren geleden mijn weg naar de opleiding tot vinoloog. Toen ik deze succesvol wist te af te ronden, kon ik mijn geluk niet op. Door mijn enthousiasme, en de gesprekken met vrienden waarin dit tot uiting kwam, ontdekte ik al snel dat ik nog meer wilde doen op het gebied van wijn. Ik wilde mijn kennis delen, net als hoe ik dit vol passie deed wanneer ik met mijn vrienden aan de praat raakte. Vanuit dit idee is Juulswijn ontstaan en dat is ook de reden dat ik tijdens mijn proeverijen altijd een zelfde ongedwongen sfeer wil creëren.

Wanneer je in mijn proeflokaal in Breda wijn komt proeven, is alles mogelijk. Je kunt kiezen uit één van de vele proeverijen die ik aanbied, maar kunt ook bij me terecht voor speciale wensen. Daarnaast organiseer ik ook elk jaar een voor- en najaarsproeverij. Hiervoor kun je je hier aanmelden via de nieuwsbrief.

Wijn drinken is niet moeilijk, je smaak leren kennen wel. Wanneer je langskomt bij Juulswijn gaan we deze uitdaging samen aan.

 Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

© 2015 - 2022 Juulswijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.