De gezelligste wijnproeverij van Breda

Wijnproeverij Breda

Er zijn veel redenen te bedenken om bij Juulswijn in Breda een wijnproeverij te doen. Eén van deze redenen, is dat wijn vandaag de dag gewoon hot is. De drank is populairder dan ooit en het lijkt wel of iedereen aan de wijn wil. Maar niet alleen de vraag is enorm. Dit geldt ook voor het aanbod. Dit maakt het kiezen van de goede wijn er niet makkelijker op. Zeker wanneer je nog niet goed voor ogen hebt wát je precies wilt.

Leer jouw smaak kennen tijdens een wijnproeverij in Breda

In mijn eigen proeflokaal in Breda, organiseer ik wijnproeverijen voor groepen van 8 tot 12 personen. Het is de ideale gelegenheid om wat meer te weten te komen over wijnen en om deze daadwerkelijk te leren proeven. Je kunt zo de eerste stappen zetten in het leren kennen van jouw eigen smaak en steeds beter benoemen wat je lekker vindt. Voor je het weet ben je in staat om wijnen op waarde te schatten en kun je de volgende keer met meer zelfvertrouwen de wijnkaart in je favoriete restaurant openslaan.

Ontdek de wereld van wijn

Wanneer je bij mij in Breda langskomt voor een wijnproeverij, zul je al snel merken dat je veel leert, maar nog belangrijker, dat je aan het genieten bent van een hele gezellige avond of middag. De lessen zijn allesbehalve saai. Je wordt meegenomen in de wereld van wijn en ik zorg dat deze beleving tot in de puntjes is verzorgd. Vanaf het ontvangst tot aan de afsluiting. Je zult veel nieuwe dingen leren, maar leert toch vooral genieten van de heerlijke wijnen en de bijpassende hapjes. De sfeer is relaxed, lekker informeel. Het gevoel van een heerlijk middagje (of avondje) uitgaan, waarbij je ook nog eens kennis op doet.

Wijnproeverij Breda

Mijn grootste passie

Mijn eigen passie voor wijn is waar alles uiteindelijk mee begonnen is. Vanuit deze passie heb ik de opleiding tot vinoloog afgerond en een enorme kennis over wijnen opgedaan. Mijn droom ging zo in vervulling en hiermee ontstond direct de drang om al deze kennis over te dragen. Ik kletste regelmatig met vrienden en begon met veel enthousiasme te vertellen over mijn passie. Juulswijn in het klein. Het waren deze gesprekjes die mij uiteindelijk duidelijk maakten, wat ik het liefst wilde doen. Het geven van wijnproeverijen. Dat is ook de reden dat ik in deze proeverijen dezelfde ongedwongen sfeer wil creëren.


Alles kan bij Juulswijn. Ik heb een breed aanbod aan proeverijen, maar hoor het ook graag wanneer je speciale wensen hebt, zoals je verjaardag vieren, vrijgezellenfeest, vriendenweekend, bedrijfsuitje en evenementen op locatie. Ook ben je van harte welkom op mijn jaarlijkse voor- en najaarsproeverijen. Meld je hier aan via de nieuwsbrief. Want een fles wijn moet je delen en ik kan niet wachten om hem te delen met u. Dus kom gauw langs in mijn proeflokaal in Breda voor een wijnproeverij.

 Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Wijnproeverij Breda of proeverij Breda. Breda is een Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is vanouds de voornaamste stad van West-Brabant en is de oude hoofdstad van de Baronie van Breda, waaronder onder meer de huidige steden Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout ressorteerden. De gemeente Breda telt anno 2012 178.280 inwoners en is daarmee in grootte de derde van Noord-Brabant en de negende van Nederland. Juulswijn is gelegen in het Ginneken dicht bij het Ginnekenmarktje waar u na de proeverij nog lekker kan nagnieten in een van de vele gezellige Brabantse kroegen.

 

© 2015 - 2022 Juulswijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.