Op deze site heb ik een selectie gemaakt van mooie kwaliteitswijnen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Wil je advies om de juiste wijnen te schenken bij je heerlijke gerechten? Neem dan contact met me op, dan gaan we samen de perfecte match zoeken (06-24958870 of info@juulswijn.nl).

Je bestelling wordt vanaf € 50,00 gratis en persoonlijk bij je bezorgd in "Breda, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Oosterhout, Dorst, Bavel en Ulvenhout", voor overige plaatsen neem even contact met me op.

  • Maandag besteld vóór 10:00 uur, dan wordt de bestelling vanaf dinsdagmiddag bij je bezorgd.
  • Donderdag besteld vóór 10:00 uur, dan wordt de bestelling vanaf vrijdagmiddag bij je bezorgd.

Tijdens de voor- en najaarsproeverij zet ik altijd een 40-tal wijnen open om te proeven om zo je eigen smaak te leren kennen. Lijkt het je leuk om te komen proeven? Meld je dan aan via de nieuwsbrief. 

Heeft wijn je interesse en wil er meer over weten, volg dan een leuke wijnproeverij.

Op de site www.juulsproeverij.nl vind je alle wijnproeverijen en op de site www.juulsbier.nl vind je alle bierproeverijen die je bij mij kunt volgen. Het is ook mogelijk om de proeverij op locatie te doen, wel of niet samen met mijn Piaggio, een mobiele bar, een echt eyecatcher. Deze kun je vinden op www.juulsbar.nl.

De geproefde wijnen van mijn proeverijen zijn op deze site te bestellen. Ik hoop je snel in mijn proeflokaal bij één van mijn proeverijen te verwelkomen om samen met je te genieten van het leven!

Dus laat je verrassen, proost!

Groetjes,

Juul

06-2495 8870

 
© 2015 - 2022 Juulswijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.